Sunday, September 20, 2009

Visul unui om mort

De mult timp simtzeam o durere fix acolo unde se intersecteaza gatul cu partea dreapta a corpului mai precis la umar insa spre interior fix unde ai acel gol ,nu sunt un specialist asa ca nu stiu cum se numeste. Ideea e ca ma trezesc intr-o dimineata si ma duc la doctor fiindca atunci cand inspiram simteam o durere incredibila care ma oprea din a putea face calumea inspiratia si trebuia sa iau aer cu portia practic. Rezultatele doctorului au fost incredibile ,practic am decoperit ca am o forma de cancer ce nu poate fi tratata fiindca e mult prea complicat chiar si pentru cacatu asta de secol. Iti dai seama cum cade vestea tocmai pe mine ,cei ce ma cunosc pot confirma ca poate sunt unu din cei care apreciaza cel mai mult viata si ca as smiorcai ca o tarfa daca as stii ca ma duc...ei ...uite ca...
Si oricum ce m-am gandit e ca daca tot nu se poate face nimic mai bine am sa traiesc ce mi-o fi ramas asa cum se traieste . Ma gandeam ca poate am sa imi fac curajul motivat de vestea asta ,sa pot face chestiile pe care le vreau fiindca timpu-i scurt! Cam totzi banii pe care i-i aveam in banca ,cica pentru vremurile grele ,m-am gandit sa-i investesc in ceva ce ar putea ramane asa ca am sa ma straduiesc ca agenda aia de versuri pe care o tzin in sertar sa o fac aplicabila cat mai repede pe niste beat-uri sa vad ce o iesi .
Printre altele mi-au venit si niste ganduri mai amare la care vroiam sa ajung de la inceput. Pare stupid insa ma gandeam ca daca eu ma duc as fi vrut sa iau si niste oameni cu mine asa ca dar pt toate chestiile care le-au facut pentru familia mea inca de cand mama avea 6 ani...Bunicul meu s-a sinucis din cauza ca ,comunistii au spart usa casei si i-au dat afara doar pentru ca bunicul meu era liberal si fusese primar inainte de comunisti ,i-au luat tot ,avea pamanturi ,au intrat in posesia statului ,mama tot ce a apucat sa ia din casa era o amarata de patura cu care s-a acoperit in dimineata cand i-au scos din casa. AVEA 6 ANI! Bunicul meu nu a mai suportat asa ceva si s-a sinucis cu o andrea pe care si-a bagat-o in inima. Ma gandeam sa fac niste chestii care sa imi dea o liniste de care nu am avut parte mult timp ,caci in timp numele celor care au intrat peste ei le-am aflat ,e incredibil ce nu fac oamenii pentru niste bani in plus.
Cred ca alte dorinte pe care le-as mai avea ar fi sa am puterea sa duc cu mine si niste oameni politici care au secatuit romania asta in care locuiesc si care a ajuns ca un WC public oriunde intorc capul ,pana si oamenii se schimba in ultima instanta de la saracie ,in timp ce pizde blonde sau brunete ne vorbesc despre cum trebuie sa ne sacrificam in timp ce ele au posete ,masini ,sotzi care fac "afaceri" si copii care si-i trimit sa studieze pe banii nostrii si devin ori mari capi de "biserici" ateiste ,DACA POTZI CREDE ASA CEVA!!!...sau ne spun ca nu au nimic impotriva drogurilor. Sunt unu dintre cei care inca mai gandeste cu bunul simtz de care da dovada "taranu' " de Badea ,ma imbrac decent precum Gadea si gandesc asa cum trebuie precum fac Ciutacu si Stan ,adica folosindu-ti ce ti-a dat dumnezeu in loc de un dovleac.
Ideea e ca eu unu cred ca am sa ma duc acolo de unde nimeni nu s-a intors si cred ca jegosii astia din politica tot asa o sa ramana si daca nu ei atunci cei care le vin din urma fiindca doar nu crezi ca un pusti cand te vede ca furi nu o sa vrea sa fure mai mult .Cel mai bun exemplu e Ritzi si Udrea "noua clasa politica" ,poi e si normal sa fure pe fata atata timp cat cei ce le-au fost inainte au furat de si -au bagat in domeniu pana si dealuri intregi ,e deajuns sa stii ce are Nastase si te convingi....sa nu-i subestimam nici un moment de prostie caci atata timp cat astia inca fura nu stiu cine e prostu!...aaaa.....poate noi????DESIGUR....
Ideea de imposibil ti-ar fi dat-o si titlul ,oamenii morti nu prea au de ce sa visesze atata timp cat stiu ca se duc ,Obama nu salveaza oameni morti ,ROMANIA E MOARTA!

2 comments:

  1. Nu stiu ce sa cred. Mai curind CUM sa citesc postarea? Ad literam? Un eseu? Oricum...si mi-au gresit diagnosticul. De 2 ori! Intotdeauna mai exista o sansa!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete