Wednesday, December 16, 2009

Badea are dreptate ,din nou... si din nou... si din nou...

Vreau sa ma refer la faza cu cauciucurile de iarna. Discutia a pornit de la faptu ca in Bucuresti a fost macel ,ca in fiecare an de altfel, cica din vina ca romanu' nu si-a pus dom'le cauciucu' de iarna! Ei Badea a citit un post al unuia care e genu "Stiu eu tot frate hai sa itzi scriu un post de spe mii de cuvinte ca sa ma dau eu destept!" .Ei ,prostu baietzilor,asta, zice cica din noiembrie pana in aprilie sa ai pus cauciucu nene. Acuma ma bag eu in seama de unu singur si zic aja : Ba prostu ramasitzelor ,daca in noiembrie au fost intre 5 si 10 grade unde pui ma tu cauciuc de iarna pe masina ,prostule care esti tu prost!!! Si cica pana in aprilie !!! Doamne cat de prost esti!!! Si uite prostule care esti tu prost eu am cu ce sa itzi dau dovada fiindca am facut accident cu cauciucuri noi de iarna pe masina la inceputu lunii decembrie si nici macar nu era gheatza sau zapada ,era abia plouat si accidentu l-am facut cu 40 km la ora ,masina mi-a alunecat ,saniutza!!
Practic am reusit sa fac juma de curba normal si dupa aia VALEU,iote-ma-s in mijlocu soselei si l-am pupat pe unu. Ghinionu meu a fost ca mi-am futut ambele radiatoare si a trebuit sa vina sa ma ia mecanicu ,noroc ca am avut accidentu in apropierea casei. Sunt multe de zis ,ce fel s-a comportat politia ,am ramas masca si cica suntem discriminati in italia noi romanii ,eu vroiam sa-l intreb pe tip "frate ai vazut ca sunt roman din date si tot te comporti aja !" nici macar amenda nu m-au dat desi trebuia ,nici puncte ,nici nimic ,Carabinierii s-au comportat in maniera maniacala de civilizati si de respectuosi! Acuma am de facut cumparaturi de craciun ,ca reparatia ma costa undeva la 3000 asta din cauza ca m-a mancat in fund ca la 19 ani sa am Passat!! Nu ca eu as fi mai destept ,imi cer scuze!







A,inca o chestie pentru "prostii baietzilor" care vor sa imi dea ei comm-uri ca ce stiu eu ,nu se accepta ma comenturi pe blogu' asta ! Fiindca aja vrea poola mea ,aici e DICK-tatura!! Imi cer scuze pt doamnele care citesc aici...ata ete ,am si versuri p blog aja ca poate ma iertatzi citindu-le...

No comments:

Post a Comment